koťátko
Maličké tlapky měkoučké,
Je ještě malinké, hezoučké,
Kožíšek střižený nakrátko,
Černé a veselé koťátko.
Po čtyřech světem se batolí,
Zkoumá své rodné okolí,
Radostně skotačí okolo sestřiček,
Maminky, brášků a ostatních kočiček
Komentáře (1)
Komentujících (1)