Anotace: To jsem složila ve škole... Když jsem se docela nudila a potřebovala jsem se "vypsat"...
opravdu milé...
a rozumím "psaní" ve škole... jednu ze svých nejlepších básní jsem napsala na přijímačkách na VŠ (kam jsem se díky tomu pochopitelně nedostala) :o)
hezké dny
27.11.2007 16:00:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd