Zima
.
Mramorový plášť Tvé šaty zdobí,
žilkami chladu protkané,
můžeš se ptáti na cokoli,
má láska k Tobě zůstane.
Polibky obrazců vykreslíš zlehka,
na okna domů píšeš ten vzkaz,
do země vetřele jsi si lehla,
do těla štípe mě a lechtá mráz.
Krajina z ticha promlouvá ozvěnou,
rampouchy tančí na okapech bál,
zimní čas není už tesknou doménou,
vločkami tvář mou rozesmál.
.
Přečteno 620x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Květka Š., Vladimír P., Pišák, Bíša, Chonglee
Komentáře (5)
Komentujících (5)