Zničený les
Anotace: Trošku neumělecké...
Dřevorubci, pytláci
všichni do jednoho
zničili les překrásný
nezbylo z něj mnoho.
Byl to krásný les,
ale už v něm mohl štěknout
jen pytlákův pes.
Všechna lesní zvířata
všechny stromy vzácné
proč to lidé dělají
vždyť je to tak krásné.
Z lesů zbyli jenom větvě
už to není vůbec pěkné.
Komentáře (2)
Komentujících (2)