Jarní déšť
Až půjdu po té louce a
Naslouchat budu slabé, jarní bouřce,
Zeptám se ,,Co právě děláš?,, …
,,A jak se vlastně máš?,,
Myslím teď na Tebe a
V nohách mě zazebe. Prší…
A já mám jen tenké tenisky,
Které už beztak mokré jsou…
Ale já věřím, že k Tobě, mě ještě donesou.
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Flamy
Komentáře (0)