koně
Kdo umí naslouchat,
z obrázku slyší ržání
i tlukot kopyt
ve stáji po klekání
a vidí zřetelně,
jak se jim chvěje chřípí.
když voní sena
anebo kvetou lípy.
Dva hebké pysky
dotknou se našich dlaní
a pak se člověk
o hnědé oči zraní.
(Teď mě tak napadá
mít koně svoje nebe,
vás by vzali
určitě mezi sebe.)
Přečteno 495x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, Smailin, NikitaNikaT., Psavec, cevert, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (4)