Zima
Anotace: taky takovej pokus
Mám rád den když sněží,
děti si hrají,
vločky ladně padají,
sevět se třpití ,
každého to jednou chytí,
ten čas najednou pomalu beží.
20 čísel sněhu na zemi,
každej to bere na vědomí,
to najednou ven chce se mi,
za kamarádama, za všemi.
Komentáře (0)