vánek
Anotace: foukej,foukej,větříčku..
Gabkin vstoupil do dvora,
ha VÍTR ten potvora,
otevřel mu auta dveře a OBOČÍ téže !!!
On kouká,že nevidí,
vždyť je krví zalitý.
Bolest to je ukrutná,
co ten vítr je za hajzla,
na konečník si dám majzla
Přečteno 530x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, takova, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)