Hani,
hodně Tvých básniček jsem zatím ještě nečetla a jsem tomu ráda, že snad nadešel na jejich čtení čas.
Budu si je dávkovat jako meducínu.
18.08.2006 15:08:00 | Anny
věříš..že já teprv ne?? absolutně nechápu..jak to myslel..ono vyřknout o komkoli..že je zmanipulovaný je verdikt dost ostrý na pouhou domněnku..a na dotaz mi ještě neodpověděl..
jsi mé sluníčko..víš to vůbec??
21.11.2005 12:20:00 | šuměnka