Japonský podzim
Anotace: Můj pokus o haiku.
Kaštan už padá,
kdopak chytí ho, než-li
dopadne na zem.
Podzim končí se,
za utichajícího,
zpěvu hrdliček.
Zem skryje na píď,
suchých stromů listů pár,
brzo však mraky.
Zda-li sebere,
kaštan někdo a zrobí
si z něj okrasu.
Komentáře (0)