Kouzelná krajina
Anotace: Prostě další uhozená básnička o přírodě.
Rozlehlá, tmavá krajina
Tam všechno hezké začíná
Květiny spí, ted' však na scénu
Posílá hejkal hrůznou ozvěnu
Záře hvězd se drolí z oblohy
Krásu svou staví na nohy
Pak s temným nebem se loučí
V té krajině, kde všechno hezké končí
Přečteno 552x
Tipy 9
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Radek.oslov.Šafárik, Princezna.Smutněnka, Jaros.ml, Karonhisake, drahý
Komentáře (3)
Komentujících (3)