Sněží
Anotace: Tuhle náladovku jsem ve svém šuplíčku vyhrabal pro SNOWGIRL, protože: "Furt čekám na tu básničku!!! Mně neodbydeš třema esemeskama :)*"... Není to zrovna aktualní tvorba, ale alespoň jí neodbydu SMSkou :)
Sněží...
Hustý háv z bílých vloček zahalil město do bílé mlhy.
Jdu parkem sám, zastavím se a pozoruji tající šlápotu své nohy.
Kolik věcí se tu asi děje v tomhle okamžiku!
Dva zamilovaní blázni se tu v roji vloček honí.
Malá holčička se snaží chytit veverku a jedním očkem tajně kouká po ní.
A stará paní v rohu u altánu? Ta již nikam nepospíchá...
Sáhne do pytlíčku, hodí zrní holubům a poslouchá tu krásnou symfonii ticha.
Šlápota už roztála...
Hlava mi zapadla sněhem a je mi tu už trochu zima.
No nic, asi půjdu dál než dožene mě společnice rýma...
Komentáře (0)