Významů to možná může mít víc, ale u Zvrhlíka se spolehni na doslovný význam! :-)
Tohle se mi líbí, i když už to není ten starý styl...ale změna je život! ;-)
20.12.2007 18:26:00 | Chancer
XDD v tomhle by člověk mohl hledat skrytých významů až do rána.. první, co napadlo mě, bylo rčení "když se dva hádají, třetí se směje", ale ani to moc nevystihuje podstatu tohohle haiku..=)
18.12.2007 10:19:00 | Daerfëa