Pour félicité
Pour félicité,
pro štěstí...
A pro lásku!
Pro sebe
i pro nás,
pro svoje potomky
i pro svoje předky...
Pro tenhle směšný
kulatý svět
i pro celý nekonečný vesmír,
kterým se koulíme vpřed...
...žijme v tom
Novém roce
2008
G.P.
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: Levandule, Bíša, Žqáry, Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)