Kouzelná moc přirody
Anotace: jeden krásný den, les a krásná louka.. co víc říci..
Posvátný klid lesa
a vzduch plný vůní,
úplný klid
a nádherný mír v duši,
jak lépe vyjádřit
tu kouzelnou moc přírody,
tu krásnou sílu Boha
a touhu v srdci mém.
Vítr vál mi ve vlasech,
příjemný byl něžný,
luční kvítí se lehce ohýbalo
jak písen s větrem pělo.
Usedl jsem do trávy měkké
a větrem tím se nechal objímat,
cítil jsem se samotinký
a chtěl jsem si zazpívat.
Tu náhle kde se vzala,
přilétla ke mně malá lesní vosička.
Chvíli si mne prohlížela
a potom na mne usedla.
Za ní druhá
a pak třetí,
všechny tři se na mne slétly.
,,Vítám Vás, vosičky mé drahé,
mou samotu tedˇ vyřešíte"
Tak jsem na louce pod lesem
s vosičkami o světě
rozprávěl.
Komentáře (0)