Vzpomínám
Pramení mezi kameny,
bublavá říčka Bělá.
Sedal jsem u ní hodiny,
šeptala tiše slova.
Prošuměl vítr větvemi,
kukačka zakukala.
Odleskem slunce z hladiny,
voda se zlatě skvěla.
Trápení, trable, maléry,
starosti ze mě smyla.
A já byl dítě stěstěny!
Vpomínka krásná zbyla.
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Petík 2, Lota, Erion Fate, shift, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)