Anotace: Krásně...
A to je jenom dobře - nesmíme zapomínat na koloušky..:P jen tak mmch:) - a ještě Ti musím říct, že se mi tam moc líbí i ty *sněhu:)
02.01.2008 14:39:00 | Rádoby zoufalá
Sních co to je, jen pouhá hříčka přírody. A nebo už zase andělé pláčou nad světem......... Kdo ví...
01.01.2008 18:34:00 | Nola77
venku jen tak sněží... a zítra bude nový rok... tak ti do něj přeji spoustu štěstí, nápadů a políbení Múz ;)
31.12.2007 12:49:00 | prostějanek