Obraz
Anotace: občas se vnutí i neradostná vize...
Zaniklý svět
křičí o pomoc spálenými ústy
rozvalin civilizace
slunce s krvavou slzou
hledí z obrazu,
jejž namaloval
surrealistický bůh,
který se neslitoval
nad člověkem
ani sám nad sebou
a pak odešel
od svého díla
zničen
jeho nedokonalostí
a hrůzou
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danah
Komentáře (0)