paní zima
Heboučkými kraječkami,
každý stromek ozdobí,
na kávičce ve větroví
s ptáčky tiše posedí
a pak projde všechna pole,
přikrývky jim načechrá,
všude trousí chmíří bílé,
vždyt ho plný košík má,
chladivými prsty svými
zemi celou pohladí
a pak z mrazíky rozvernými
v závějích zas dovádí...
Přečteno 669x
Tipy 9
Poslední tipující: pavlis, Lota, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)