Anotace: Předem varuji horaly, aby z nás neměli srandu ! Leží tady už 4(!)cm, a není tomu konce...
Mám ráda Slunko, postačí mi teplé jaro. Ale na druhou stranu, když je sníh a Sluníčko, všecko se to tak krásně třpytí a taková procházka, zasněženou krajinou, tak to je fakt krása.
08.01.2008 16:31:00 | NikitaNikaT.
Není nic hezčího,než sasněžené hory a padající vločky sněhu-a být v teple jen koukat na tu krásu z okna.
07.01.2008 19:27:00 | s.e.n
Sníh mám rád, ale náledí ne! Já už bych rád viděl jaro...
06.01.2008 16:12:00 | Chancer