Zvířátka a lidi v zimě
Anotace: Zima ztěžuje život lidem i zvířatům. Paraela chodců a zvěře.
Krusta zmrazků zraňuje nohy jelení,
po chodnících kráčejí chodci zelení.
Nikdo chodník neposypal popelem,
zajíc u krmelce klesl unaven.
Lesníci plný krmelec založili,
aby srnky, zajíčci pěkně se měli.
Přichází i laně,
dost je žrádla pro ně.
Chodci, ti nadávají,
ze země se zdvihají.
Chodník stále nikdo neposypal,
jít po něm každý aby se teď bál.
Přečteno 632x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)