Anotace: Opět jedna básnička z hodiny chemie. Snad se vám bude líbit tak jako mým spolužákům.
Vidím že máš ráda vodníky,jednoho ti posílám.
V jedné malé vodní tůňce žije vodník Drchnička,
má zelený kabátek a zelená očička.
Večer sedí na vrbě při měsíčku zpívá,
má tam svoje pentličky,rád se na ně dívá.
V tůňce rostou lekníny,Rusalky tam tančí,
když se leknín utrhne tak Rusalky pláčí.
Tak už neplač Rusalko,vody je tu dost,
další leknín vykvete tobě (i Rikitan) pro radost.
21.02.2008 22:10:00 | Květka Š.
připomnělas mi jednu věc - ač se to nezdá, já zas tvořím nejvíce v hodinách fyziky... :)
15.01.2008 13:55:00 | Já Esther Ruth
No, mně to připomíná mé zítřejší zkoušení z chemie, takže....asi bych se měla jít učit....ale jinak- pěkná;-)
14.01.2008 17:07:00 | Veru