Vidím v tom kolíbavém rytmu celé svoje dětství. Jen za tím koncem světa byl vesmír plný fantazie, kdy jsme si hráli na husity, vojáky nebo kosmonauty :) Všeho bylo plno a ten podzimní smutek, když se jelo z prázdnin cítím ještě dnes :) Hezké a to velmi...
17.01.2008 14:22:00 | Cybermud