O přírodní filosofii
Anotace: Tak už konečně začni něco dělat
Tvůj poslední text na téma přírody,
mi bohužel, nevím jak, unikl,
proklouzl, prostě zmizel.
..... v odpakovém koši,
dnes již vyhozeném.
Hledal jsem pak třičtvrtě hodiny tvou víru,
však nenašel jsem kus špinavého papíru,
ale TEBE, jak se usmíváš zpoza popelnic.
Jé, ahoj, já Tě všude hledám..
Drobné za život však už nemám
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., Kyle, takova, Lukáš Rymeš, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)