Zámecký park
Anotace: Nešlo mi ani tak o verše jako spíš o obsah... Pokusila jsem se popsat pocity, které mám vždycky, když sedím v tom našem parku na lavce :-)
Když slunce vychází
nad cihlovou zdí,
tak stromy šumí
a nad travou bdí
Když slunce zapadá
za cihlovou zeď,
za stromy zlatými
boří se šeď
Když měsíc vychází
nad zámeckým parkem,
tak sovy létají,
létají zámkem
Když měsíc ztrácí se
na ranním nebi,
tahám ze stromu
rezavé hřeby
Když slunce vychází,
tak s písní dojemnou
skřivani létají
zpívají nade mnou
Když slunce svítí
a kouká mi do očí,
každá slunečnice
ke mně se otočí
Když slunce zapadá
za tou zdí z cihel,
usínám tiše s večerním vánkem
s dotyky motýlích křídel...
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Akrij8, Sigurd II., excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)