Zimo
Ó Zimo, Tebe zbožňuji!
Tak čistá, tiše noblesní.
Chci vědět proč jako Ty,
nejsme my kolem ostatní?
Sevři mi pevně ramena,
polib mě vločkou na tvář.
Jsi snová zimní královná,
já chci být zimní císař.
-
Zimo, zaduj metelicí!
Poryvem sraž mě do závěje!
Ať vím, že my smrtelníci,
přec máme něco z Tebe.
Přečteno 539x
Tipy 4
Poslední tipující: lalej, excited, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)