Vítr..
Dnes šeptá zlé zvěsti,
a plachý je v korunách,
když ukrývá své bolesti,
v pustých končinách..
Burácí a láme skály,
z rozčílení hučí,
rozčesává vlahé trávy,
když zlaté květy pučí..
Bere život bere víru,
nelítostný on umí být,
když sebere Ti z plachet sílu,
nezbývá než-li odejít..
Přečteno 548x
Tipy 15
Poslední tipující: před zkroucením, Walentine, Cecilka, robb, excited, spare, Bíša, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (1)