Moje jarní nostalgie
Anotace: No kdo by se netěšil na jaro...
Moje jarní nostalgie
Zima už spinkat šla za velkou horu
Jaro už vychází z hornických dolů
Tu trávilo celý rok v ukrutné samotě
ve staré díře, ve špíně a temnotě
Teď vychází a s ním všechna krása
Všechno se směje a hlasitě jásá!
Na stromech začíná rašiti listí
Zčernalá obloha se pomalu čistí
V posledním sněhu něco se děje
Na ztuhlý kožich slunko se směje
Mezi oblaka se vrátili první ptáci
Všechno se do starých kolejí vrací
Komentáře (0)