Třešnička
Anotace: Jedna stará, krátká, ale myslím, že milá..co myslíte vy?
Červená, sladká,
třešničko má krásná,
na stromě si vyrostla
v mojí zelené stráni,
na slunci si dozrála
ze zelena do ruda,
štavnatá si lahodná.
Pod modrající se oblohou
mezi svými lístky,
společně s těmi ostatními
snědly si vás dítky.
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Danah, kavec, NikitaNikaT., Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)