Anotace: Okouzlil mne tento kraj a děkuji všem kteří mě dávají tak krásnou inspiraci, snad potěším všechny, kteří Český Ráj znají...
Luczynka..tak to jsem, moc rada ze se Ti tohle libilo, o mestech pisu vzdy s patricnym respektem, jsou velice krasna, maji svoji minulost zrovna tak jako lide.
28.01.2008 23:47:00 | carodejka
Siorak ...Navstivila jsem hodne mest, o nekterych místech mi vypraveji lide, moc rada mam historii kterou ctu. Spoustu měst dokážu bez problému po navsteve popsat, jen si to necham chvili v hlave ulezet a pak se to vsechno ze me sype a kdyz nekdo umi tak krasne o sve zemi, ci měste , nebo krajine vypravet tak jako ty.... pak napisu i z vypraveni o krasach mesta ci prirody.
28.01.2008 23:45:00 | carodejka