Růže
Anotace: co dokáže s člověkem udělat jedna kytka:)
Přivoň si ke mně,
a motýla uvidíš,
však ty sám stůně,
nic kolem nevidíš.
Vezmi mě do rukou,
a dýchej tu vůni.
Žij s tou chvilinkou,
co pro nás slzy roní.
V růži se skrývá,
co sám hledáš.
Když na tebe se dívá,
sílu v ní poznáš.
Stačí jednu uchopit,
a hned radost máš.
Smutek můžeš utopit,
když ho ukrýváš.
V růži bolest nevidím,
ani motýl co zde sedí.
Trápení kolem neslyším,
jako hvězdy co sem hledí.
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)