Jak jsem hrabal trávu
Anotace: jak trávu já hrabal jsem
Češu vlasy toho obra
na kterém si žijem
Z jehož hlavy každodenně
slaďoučkou krev pijem
Češu vlasy svojí matce
ať jí to víc sluší
Češu vlasy tobě, Světe
pro tvou milou duši
Komentáře (1)
Komentujících (1)