Jdi vpřed!!
Anotace: Promlouvá ochránce přírody.Varování jako odkaz.
Jdi vpřed !
Jen vpřed jdi člověče
tvé těžké kroky musí dunět
život ti rychle uteče
v zátylku smrť ti bude funět.
Jdi stále rychle vpřed
a pozor na krok dávej
ať přímý tvůj je hled
v tempu nezaostávej.
Jdi vpřed
přes překážky a nářky
jdi vpřed
a pozor dej
na báby svíčkové-tmářky
na svinstvo,kaluže a bláto
a sráz,podrazy a na to
kam šlápne noha tvá
bys život nezašlápl
byť malá poupata
a píp ptáčat tě mátl.
Jdi vpřed
a nenič přírodu
ke které patříš taky
nehyzdi krajinu
netvoř umělé mraky
dej pozor na vodu
pro celý život je nutná
bez vody není vývinu
POZOR VŠE BEREME U DNA !
1982
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Memento, C.alwen
Komentáře (2)
Komentujících (2)