Času dost.
Anotace: Co máš udělati hned,odlož na zítřek a celej den si udělej volno!!
Gabkin nosil mnoho dní,
svoje boty pracovní.
Byl s botama u soudu,
i tam dělal ostudu.
Jezdil v autě,chodil pěšky,
po mnoha dnech velký smrad,
i ponožky měl snad,
ha - byly to ponožky?
Aneb v botech jenom vložky?
Nedivte se lidičky,
voněly mu nožičky,ponožky,vložky i botičky.
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (1)