Anotace: Sex nezamotá hlavu jen lidem... taková blbinka, co se mi právě vylíhla v hlavě.
Jen pro vysvětlení: Chrobák velký má celou řadu názvů v lidovém pojmenování od babky přes hovniváL až po hovniváR. Takže je možné použít i tento název, na který jsem byl zvyklý a který jsem si též potvrdil v odborné literatuře. HovniváL je výstižnější, hovniváR je údernější, hlavně když se používalo jako nadávka.
08.02.2008 12:39:00 | Psavec
Jo, hovnivál - to je king! ;-)
Pěkná blbinka...
07.02.2008 19:14:00 | Chancer
I brouci to dobře znají
dvěma se to lépe válí
kuličku pak provrtají
vajíčka tam zanechejí
a za dobu nějakou
malí broučci vylezou
07.02.2008 18:00:00 | s.e.n