Teď jsem na vážkách. Kdo je na tom teda líp?
Ale napsaný to je špicově. :)
13.02.2008 22:20:00 | Verule
Modrý pták lid už neláká,
snad by chtěli ohniváka,
lidičky to není problém,
jen když budu opět králem,
křidélka si přebarvím
ovzduší vám ochladím
nelze,to tedy nelze,
zvolit jného-
Já mám královské jméno!
09.02.2008 21:27:00 | s.e.n
Alegorie se současností. Bajkou ve verších jsi to docela dobře vystihl, jenom nevím zda se věc vyřeší tak snadno.
09.02.2008 11:46:00 | Rikitan
Bezvládí! Jenže to by byl možná ještě větší bordel...
09.02.2008 11:14:00 | Chancer