s.e.n.. moc Ti dekuji tak krasne jsi si se mnou zavzpominala, kdyz jsem cetla historii mesta tak jsem misty prestala cist a trochu se zasnila, predstavovala jsem si jak vypadaly takove dávné oslavy..urcite to muselo vyt moc krasne.
13.02.2008 23:31:00 | carodejka
Ty trhy bývaly proslavené. Tam bývalo veselo. Snad něco v lidech zůstává i dnes.A Slovácké divadlo to je legenda.
Krásně vystižené a oslavené Uh.Hradiště.
13.02.2008 19:00:00 | s.e.n
kavec..Tak to jsem moc rada ze jsem Ti kapla do noty, divala jsem se , ten kraj je opravdu moc krasny , preji pekny vecer .
11.02.2008 19:35:00 | carodejka
Bíša.. ano i jájich několik znám, jsou ztam lidé báječní, souhlasím s Tebou.
11.02.2008 19:34:00 | carodejka
...dneska jsi dokonale uhodla mou notu moc pěkná Kavec Jirka , přeji hezký den
10.02.2008 13:50:00 | kavec