ZIMNÍ NOC
Anotace: Troška sněhové pohody bez kalamity :-)
Venku tiše padá sníh
na něm spousta třpytek svítí.
Jen ta kočka toulavá
co tu všechna místa zná
dělá stopy do sněhu,
kráčí v rytmu lehkých vloček...
Nocí tiše padá sníh
a já hledám podobizny
v krásných bílých závějích.
Možná najdu i tu tvou
třeba je to ta s tím stínem
nebo tamta pod lampou?
Komentáře (0)