Děkuji dešti
Anotace: ano, tady vzdávám poctu dešti :)
Děkuji dešti
Zaťaté pěsti
Povím, nepovím
Jízda mezi městy
Sestoupím z cesty
Jen já s mými gesty
Bloudím mezi stromy
Z dálky slyším zvony
Jako neurčité tony
Jen já a mé boty
Na cestě životem
Musíte mít boty pohodlné
Při boji se střetem
Neměli by být prošlapané
Děkuji dešti za jeho kapky
Děkuji vodě za její pramen
Děkuji duši za ty velké zmatky
Děkuji srdci které zažehlo ten plamen
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Janetee, Cassandra, jedam, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)