Podzim
Anotace: Smutné to období
Stromy bez listí se cítí náhé,
zbytky ještě v koruně šustí.
Prší fouká,vnímáme pocity neblahé,
smutná nálada se naráz spustí.
Začíná být zima na ruce,
listí ve všech barvách na zemi leží.
Zachvíly budeme nosit čepice,
budeme se divit že už zase sněží.
Sníh má taktéž své kouzlo,
na sněhové radovánky těšme se.
Pozor aby vám srdce nezamrzlo,
zima nám klepe na dvěře...
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
Komentáře (0)