Nut.. Moc Ti dekuji , mam rada tu zemi , ten kraj ktery se rozprostira kolem a lidi kteri tam ziji jsou dobri.
21.02.2008 22:11:00 | carodejka
barevná krása obyčejného života..někdy si v moravské dědině jen tak chodím a dýchám tu atmosféru..lidí a přirody kolem..
Nádherně napsané :o)
21.02.2008 15:44:00 | Nút