Sýkorka
Tohle bude zase ráno, zítra,
neboť přes zeď vede díra,
jen taká roura od komína.
Ještě není jaro ,aby se vše probouzelo,
sýkorky se zahnízdili neboť je u mne teplo.
Rachot v rouře,pískot zní,
čekají vylétnout vzápětí ,jen se oteplí.
Je to divný opeřený tvoreček,
už od vánoc v rouře strojí stromeček.
Komentáře (0)