Měsíc kouzlil
však tam kde nebyly mraky
ví,že byl krásný do červena
tvou básní ovlivněna
snad řekla bych růžový..
a tam kde byly
neviděli nic..
jen zima a chlad..
náruč otevřená
opadlé ruce
jak jinovatka ..
sluncem opředená..
Nádherná :o)
21.02.2008 15:58:00 | Nút
lehoučké..hezkx se to četlo..a to je umění o smutných věcech, psát tak, aby člověka pohladily na mysli..
21.02.2008 09:09:00 | Lady Carmila
Někdy je třeba
peřiny vyvětrat
na římsách mrazivých
a na cestu ven ze sebe se dát...
21.02.2008 06:34:00 | spare