Podzimní
Anotace: někdy se nechce vracet domů...
Odkudsi za čímsi
po cestách s podzimem
pomalu kráčím
a kapky v kalužích
posměšně bubnují: za čím
tak za čím?
To kdybych věděla…
Zářivé listí nad hlavou
I pod nohy mi padá
- cosi v něm hledám
ráda, ráda bych ráda
sbírala kaštany
a nemusela domů
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Gregy, ona, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)