Jaro
Anotace: Pár slov k tomu očekávanému jaru
Líska se ve větru třepatá
Choulí se prvními náznaky jara
Skrz jí větve putují olověná mračna
Paprsek slunce zatím nemá sil
Však ni jedna kapka
Mokré poselství nedopadne na zem
Nevadí to nic
Vesna se blíží neodkladně
Všechno se snaží růst
Už není nikde sněhu
Brzy přijdou na svět nové mladé
A rodiče je zahrnou něhou
Je tu konec Zimy
Však Jaro ještě nezačalo
Vše se právě probouzí
A daleko je k dalšímu spánku
Komentáře (1)
Komentujících (1)