JARO
Slunce probouzí a hřeje,
rostlinstvo se zbarvuje a pučí,
skřivánek na větvi překrásně pěje,
včelky v korunách stromů neustále bzučí.
Ledová peřina na potůčcích taje,
strace se v zobáku kroutí velká larva,
brzkým stromům ovoce už zraje,
širé okolí zaplavila zelená barva.
Na lukách vykvetlo kvítí,
všechno živé ze spánku vstalo,
muška chytla se do pavoučích sítí,
všechny obklopilo jaro.
Přečteno 927x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Danah, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)