I když ti kočka přede v klíně
pořád je to šelma kočkovitá...
i když jenom leží líně
kouká okem kde co lítá...
Piš dál Barunko...a koukej se na svět...
je tady spousta motivů ke psaní.
26.02.2008 20:17:00 | STIMPRE
hezoučký...tobě je fakt deset?? Tak to smekám...a vítej v Literu, snad se ti tu bude líbit
26.02.2008 19:30:00 | Norlein