Anotace: Jaro už na dosah, pak přijde vichřice a je po náladě. Tuhle básničku jsem ale psala ještě v krásném počasí a v dobré náladě.:)
Teda fazolko ty mě umíš dojmout a zrovna tak Maruška s Psavečkem. Díky. Tony ty bys měl jít k meteorologům, aspoň na brigádu. :)
02.03.2008 12:06:00 | Verule
Básničkou jsi mně dostala
jihnout jsem již začala
hledím na kytkách na trny
zdali ještě pořád chrní
oblíbený kaktus Mammillarie
venečkem poupat nakukuje
a já nyní v dobré víře
otevírám Jaru dvéře.
02.03.2008 08:18:00 | s.e.n
hej větře přestaň dout!
nebo ti plesknu!
přez chomout..
at jaro s plnou parádou..
se projde u nás
zahradou..
at květena se nebojí..
hej větře!
nech nás už na pokoji .o)
02.03.2008 07:30:00 | Bean
Krásná jarní báseňka, snad to počasí dostane rozum a zařidí se podle ni.
02.03.2008 00:36:00 | Psavec