lets go swimming to the straaaaaaaaaawberrrrry river... by the straaaaaaaaaaaawberrrrry fields :D
08.03.2008 11:35:00 | Já Esther Ruth
me se to libi, protoze se zase jednou nekdo nezabyva jen sam sebou.alespon na prvni pohled.pripomina mi to leto..tak trochu..a je mi pri cteni tehle radku moc krasne, prave jako v lete.je zvlastni, ze kdyz se treba vubec nesnazite, vznikne neco, na co se tezko zapomina.tot muj subjektivni pohled vsem, kteri budou nasledne chtit pridat komentar:)
03.03.2008 21:15:00 | neurobeat