Název básně na konci
Vlhké hladké tělo,
vlnivé pohyby končetin.
Dotýkat se...
kéž by se to smělo.
Zuby ostré,
chutná jim,
krev, živé maso, moje tělo.
Obdiv Tobě!
Utonout a spočinout
ve Tvém sevření.
Propadnout na chvíli šílenství.
Vím, co mě tam čeká.
Nechci, už nechci,
ale je pozdě.
Bolest přehlušuje,
i děs ve mě samé.
Sebral mi část všeho
a teď i srdce vyrval.
ŽRALOK!
Jsem navždy jeho.
Přečteno 585x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, fuu, Vlk v rouše, WOAM
Komentáře (1)
Komentujících (1)